“Je werkt hier niet alleen, je maakt deel uit van iets groters en daar wil je aan bijdragen.”

Interview met Maren.

Vertel eens Maren, wat brengt jou bij TKH Security?

In oktober 2020 ben ik begonnen bij TKH Security. De functie leek me divers en bood de mogelijkheid om zowel professioneel als persoonlijk te groeien, en dit was precies wat ik zocht. Ik voelde me erg welkom tijdens de sollicitatiegesprekken, wat voor mij belangrijk is. Werken op de juiste plek maakt het werk zelf zoveel leuker. Bij TKH Security valt er voor mij nog veel te leren, dus ik kijk uit naar mijn toekomst hier.

Kun je mij door een typische dag in deze rol leiden?

Zoals ik tot nu toe heb geleerd, is er niet echt een typische dag binnen mijn werk. ? Dit is ook wat het tegelijkertijd uitdagend en leuk maakt. Elke dag staan er verschillende onderwerpen op mijn agenda.

 De ene dag ben ik meer bezig met de ontwikkeling van ons HR-beleid en de andere dag is meer gevuld met afspraken met collega’s, sollicitanten of externen.

Daarnaast ben ik altijd bereikbaar voor collega’s met vragen, zaken die ze willen bespreken of goed nieuws dat ze willen delen. Tijdens deze periode van Covid-19 werk ik deels vanuit huis en deels op kantoor, waardoor ik de mogelijkheid heb om focustijd te hebben en ook face-to-face contact te hebben met mijn collega’s.

Waarom denk je dat andere mensen hier zouden willen werken?

Onze organisatie heeft een zeer open cultuur waarin je je welkom voelt. We zijn allemaal bereid elkaar te helpen waar nodig. We hebben veel verschillende afdelingen, met verschillende expertises. Dat creëert ruimte voor elk type nieuw talent dat bij onze organisatie wil komen werken. Door de verschillende achtergronden (in opleiding en cultuur) van onze medewerkers worden ook mooie ideeën aangedragen en uitgevoerd.

Wat moeten andere mensen weten over TKH Security?

Het is een organisatie met ambitie, wat ook terug te zien is in het harde werk van mijn collega’s.

“Je werkt hier niet alleen, je maakt deel uit van iets groters en daar wil je aan bijdragen.

Veel van mijn collega’s werken hier al meer dan 20 jaar, maar onze nieuwste collega’s worden verwelkomd alsof ze hier net zo lang werken. We zijn onze eigen interne en externe ambassadeurs en dat is van grote waarde.

Welke kenmerken zijn goud waard in deze organisatie?

Ik vind het belangrijk om ruimdenkend, innovatief en flexibel te zijn. Omdat we nog steeds groeien, verandert onze organisatie van tijd tot tijd. Deze veranderingen creëren nieuwe kansen voor onze medewerkers om te groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Als je hiervoor openstaat, ben je bij TKH Security helemaal aan het juiste adres!