“Op een typische dag begin ik meestal met een kopje koffie, zet ik de stemming met muziek en begin ik met het bouwen van wat er die dag gepland staat.”

Interview met Jeroen.

Vertel eens Jeroen, wat brengt jou bij TKH Security?

Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn carrière in de IT kon beginnen. Bij TKH Security zag ik dat er veel routes waren in veel verschillende richtingen. Hoewel ik mezelf graag uitdaag door elke dag iets nieuws te leren, haal ik veel voldoening uit het leren van de mensen.

Kun je me door een typische dag in deze rol leiden?

Momenteel vervul ik de gezamenlijke functie van Product Owner Hardware en Logistiek Medewerker.

Het logistieke gedeelte is vooral de assemblage en configuratie van servers en clients die onze klanten gebruiken voor onze softwareproducten. Als Product Owner Hardware ben ik samen met een andere collega verantwoordelijk voor het op peil houden van de kwaliteit van de componenten die we onder meer gebruiken voor onze hardware oplossingen.

“ Op een typische dag begin ik meestal met een kopje koffie, zet ik de stemming met muziek en begin ik met het bouwen van wat er die dag gepland staat.”

Waarom denk je dat andere mensen hier zouden willen werken?

Ik denk dat mijn collega’s hier bij TKH graag werken, omdat eentonigheid niet vaak voorkomt.

“ Vervelen is niet aan de orde.

 

Wat moeten andere mensen weten over TKH Security?

  • Gepassioneerde mensen die hun mening geven?

    “ ✓  Check”

  • Open cultuur?

    “ ✓  Check”

  • Liefde voor hete saus?

    “ ✓  Check”

Welke kenmerken zijn goud waard in deze organisatie?

Als je vastbesloten bent om ergens te komen qua ambitie, zal TKH Security dezelfde vastberadenheid evenaren. En je collega’s staan altijd klaar om je te helpen leren! En zo niet, helpt de gezamenlijke liefde voor hete saus.