“Er is genoeg vrijheid om te leren en uit te proberen!”

Interview met Guus.

Vertel eens Guus, wat brengt jou bij TKH Security?

Binnen Zoetermeer zocht ik een bijbaantje als developer om te combineren met mijn studie Software-Engineering. Al gauw kwam ik op TKH Security uit, voormalig VDG.

Dit heb ik een half jaar kunnen combineren, in deze periode heb ik een hoop geleerd.

Toen ik moest gaan afstuderen heeft TKH Security mij een afstudeerstage aangeboden en zo ben ik op deze plek terecht gekomen.

Voor mijn afstudeerstage had ik een werkplek nodig waar op een innovatieve manier werd gewerkt met software concepten. Samen met verschillende team-leads en managers hebben wij een plan ontwikkeld om een gaaf en innovatief project op te zetten.

Als afstudeerproject heb ik namelijk doormiddel van blue-tooth-low-energy locatie-bepaling onderzocht en ontworpen. Het voornaamste doel van dit onderzoek was om de mogelijkheden binnen narrowcasting te ontdekken.

Later in het proces heb ik deze kennis gebruikt om in een aantal van de bestaande producten van TKH Security nieuwe functionaliteiten te realiseren.

Vanwege dit succes heeft TKH Security heeft mij na dit afstudeerproject een baan aangeboden als Software-Engineer.

Kun je mij door een typische dag in deze rol leiden?

Als teamlid van het Blue Bird-team beginnen we elke dag met een stand-up, hier bespreken we onze vorige werkdag en de nog openstaande taken voor de dag.

Vervolgens zet ik me koptelefoon op en begin ik met programmeren, vaak gaat dit gepaard met code-reviews voor teamleden of het uitdenken van oplossingen met de PO (Product Owner).

Koptelefoon op en programmeren.

Waarom denk je dat andere mensen hier zouden willen werken?

TKH Security geeft je de ruimte om te kiezen in welk ontwikkel-team je wilt werken. De ruimte om daarna de switchen is ook aanwezig, dus je voelt je altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt. Ik zit in het Blue-bird team waaruit voortdurend innovatieve technologieën en projecten uit voortvloeien. Dit is bijvoorbeeld voor mij de reden waarom ik in dit team zit en ook dat ik denk dat dit een groot pluspunt kan zijn als je overweegt om bij TKH Security te willen werken.

Er is genoeg vrijheid om te leren en uit te proberen!

Wat moeten andere mensen weten over TKH Security?

TKH Security heeft sinds het ontstaan een hele innovatieve mindset.

Als Software-Engineer is het heel interessant om hier onderdeel van te zijn omdat het bedrijf steeds open blijft staan voor allerlei nieuwe concepten en dus ook andere manieren van werken.

Welke kenmerken zijn goud waard in deze organisatie?

  • Onwijs leuke collega’s met veel kennis.

” ✓  Check

  • Ruimte tot zelfontplooiing.

” ✓  Check

  • Sambal.

” ✓  Check