“Je communiceert met alle lagen en afdelingen van TKH security, maar ook met onze klanten. Drempels zijn er niet. Het is jouw (technische) uitdaging!”

Interview met Erik.

Vertel eens Erik, wat brengt jou bij TKH Security?

Op mijn vorige werk kwam ik in aanraking met producten van TKH omdat ik daarmee werkte. De productlijn, de aanpak en de innovatie spraken mij toen al erg aan. Daarnaast was de samenwerking met de medewerkers van TKH opvallend; met name hun enthousiasme voor het vak.

Toen bekend werd dat TKH Security een afdeling ‘strategische projecten’ ging opzetten, vond ik dit een mooie kans om hier een onderdeel van te zijn.

Kun je mij door een typische dag in deze rol leiden?
Mijn dagen bestaan voornamelijk uit het vertalen van de vraagstelling van de klant naar een technisch ontwerp. Daarnaast is het zoeken naar de technische haalbaarheid altijd een leuke uitdaging. Natuurlijk doe ik dit niet alleen. Dit gebeurt vaak samen met mijn collega’s en samen leren we nog iedere dag.

Op dit moment richt ik me bijvoorbeeld meer op het tekenen, waarbij ik ontwerpen maak die passen bij de klant. Geen fabriekswerk, maar maatwerk.

Het maatwerk in de breedste zin van het woord maakt mijn werk erg leuk.

Waarom denk je dat andere mensen hier zouden willen werken?
In een notendop:
TKH Security is een professioneel, leergierig bedrijf met een persoonlijke touch en veel ruimte voor persoonlijke groei en ambitie.
Je bent onderdeel van het bedrijf, en dat laten ze merken ook. Je wordt betrokken bij de ontwikkelingen en horen ook graag jouw input.

Je communiceert met alle lagen en afdelingen van TKH security, maar ook met onze klanten. Drempels zijn er niet. Het is jouw (technische) uitdaging!

In mijn team werken we veel aan maatwerk beveiligingsoplossingen in combinatie met onze eigen producten en softwareontwikkelingen. Dit doen we voor grote en diverse klanten. We zoeken altijd de grens op van de eindeloze mogelijkheden die er zijn maar altijd met de meest recensente technieken.

Wat moeten andere mensen weten over TKH Security?

Wat mensen moeten weten over TKH Security is dat het zoveel meer is dan een fabrikant of leverancier:

Wij denken voortdurend na over nieuwe ontwikkelingen en zijn altijd bezig met maatwerkoplossingen. Deze oplossingen worden ook vaak door onszelf geïmplementeerd in nauwe samenwerking met klanten en installateurs.

Welke kenmerken zijn goud waard in deze organisatie?

TKH Security kenmerkt zich vooral als een professioneel bedrijf met een persoonlijke sfeer. Er wordt hard gewerkt en ook nog hard gelachen. Iedereen helpt elkaar.”